Met dank aan:

Chameleon te Geel voor het verzorgen van de hosting en een prima service!

Update ivm coronavirus COVID-19

Beste  Klanten,

Wij allen samen, jong en oud, rijk en arm, zitten in moeilijke tijden, zowel qua gezondheid als financieel. Wat er nog allemaal op ons af gaat komen weten we niet. Uiteindelijk zal de geneeskunde en het gezond verstand van ons allen, de strijd wel winnen. Laat ons vooral hopen dat we met zo weinig mogelijk menselijk leed te maken krijgen. Onze gedachten en blijk van medeleven gaan uit naar de getroffen families, de mensen op intensieve zorgen die vechten voor hun leven en alle mensen van de gezondheidszorg die met risico om zelf besmetting op te lopen, hun eigen leven riskeren om het leven van hun patiënten te redden. De financiële moeilijkheden die velen onder ons intussen gaan ervaren zullen we op termijn samen ook wel doorkomen doch dit zal ook een zware tijd zijn.

Zo staan wij als CK&S ook voor een moeilijke keuze: gezond verstand laten primeren en de winkel tijdelijk te sluiten om ook jullie als klant te beschermen.

Doorgaan betekend echter ook dat wij moeten de service en kwaliteit moeten kunnen blijven aanbieden die jullie van ons gewoon zijn. Echter ook wij zijn afhankelijk van aanvoer van verse producten door onze leveranciers. Daar de volledige horeca stil ligt, is er ook veel minder aanvoer. En daardoor kunnen wij op termijn de kwaliteit niet meer blijven garanderen. En kwalitiet is nu net onze sterktste troef.

Sowieso is er minder afzet daar vele bedrijven in de buurt gesloten zijn of veel medewerkers van thuis uit werken. En waren wij reeds verplicht om onze verbruikszaal en terras tijdelijk te sluiten.

Gezondheid laten primeren is echter van essentieel belang, voor ons zelf te vrijwaren, om onze klanten te vrijwaren voor COVID-19 en om er met zijn allen in goede gezondheid er te kunnen staan als het leven terug normaal wordt en de economie terug begint te draaien eens het virus overwonnen is.

Daarom hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt om de winkel tijdelijk te sluiten. Dit is geen gemakkelijke keuze voor ons, de zeer moeilijke tijden van de wegenwerken door de Fly-over zijn wij nog steeds niet vergeten. Doch met onze wilskracht en dankzij jullie hebben wij dit reeds grotendeels overwonnen. Daarom is de keuze om tijdelijk te sluiten geen gemakkelijke keuze. Eerst de wegenwerken en nu COVID-19. Maar andermaal zijn Sabrina en ikzelf vastberaden om ook deze moeilijke tijd te overwinnen.

Op onze website en via mail zullen wij kenbaar maken wanneer wij terug open gaan. Dit zal afhangen van de maatregelen die door de regering zal genomen worden.

Heeft u nog vragen of specifieke verzoeken, u kan ons gedurende de sluiting bereiken op het gekende nummer 014/73.56.64 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij wensen u als klant te danken voor het vertrouwen die u steeds in ons gehad heeft en wij hopen u allen binnenkort in goede gezondheid terug te zien.

Hou het veilig.

Sabrina & Jean Claude

 
Broodjes van de maand februari 2020

In maart 2020 hebben wij onderstaande suggesties:

 Asperge garnaalsalade

Carnavalsalade (mediteraanse kipsalade)

Paassalade (kip - zachte curry)

 

Broodje kaaskroket (3 stuks)

Club kaaskroket

Kaaskroket Deluxe

 

Voor prijzen zie menu 'Broodjesbar' --> 'Maandsuggesties'

Smakelijk

 

Welkom in het broodjesbar menu.

Neem rustig even de tijd om een kijkje te nemen wat wij u allemaal kunnen aanbieden.

Smakelijk !!

Go to top